Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Проекти и инвестиции” Малка община

Започна конкурсът “Кмет на месеца” за април! До 30-ти включително можете да гласувате за своя фаворит на тема “Проекти и инвестиции”. Нашият екип проучи какви са условията по общини, какви планове имат местните власти за развитието на регионалните икономики, за подобряване на инфраструктура, за разкриване на нови работни места. Самите кметове са наясно, че за да се развиват местните икономики, хората трябва да имат поминък. За целта е необходимо да бъдат по-активни на ниво икономическа политика.

Малка община

kozloduy Тази година бюджетът нан община Козлодуй е насочен към подобряване на инфраструктурата, околната среда, социалните услуги, младежките дейности, спорта, бита и традициите на населението. Подобряване на сигурността на гражданите, грижа за пенсионерите и хората от неравностойно положение. Годишният бюджет е балансиран в общ размер от 30 849 917 лв., в това число делегирани от държавата дейности – 17 388 927 лв. и местни дейности – 13 460 990 лв. В бюджета са заложени средства за цялостно асфалтиране в град Козлодуй; за облагородяване и изграждане на детски и спортни площадки в жилищните квартали и населените места. Община Козлодуй участва в проекти и за внедряване на енергийна ефективност в детските градини по населените места.
Маринела Николова, Козлодуй
56.61%
chirpan Започва изграждането на първия ритейл парк в Чирпан. Проектът ще се осъществи на 8 декара терен, в това число паркоместа и зелени площи, разгърнатата застроената площ ще е около 5 декара. Изграждането му ще започне през месец май и ще продължи между четири и шест месеца. Четири големи търговски вериги ще бъдат разположени в новия модерен комплекс на един етаж. В близост до новия търговски обект в Чирпан общината планира да изгради спортна зала с малък басейн. Те ще са върху терен до Парк „Теньо Стоилов“.   
Ивайло Крачолов, Чирпан
38.68%
bolarovo През 2022 г. в Болярово започва изпълнението на проекти с европейско финансиране на стойност над 5 млн. лева. Те включват изграждането на комплекс за интегрирани услуги за малцинствата в Болярово и подмяната на водопроводната мрежа в най-голямото село в общината – Стефан Караджово. В общината предстои да бъдат реализирани също проекти за ремонти на улици, тротоари, читалища, училището в Стефан Караджово. Осигурени са и европейски средства за изграждане на детски и спортни площадки. 
Христо Христов, Болярово
4.71%
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist