Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Проекти и инвестиции” Голяма

Започна конкурсът “Кмет на месеца” за април! До 30-ти включително можете да гласувате за своя фаворит на тема “Проекти и инвестиции”. Нашият екип проучи какви са условията по общини, какви планове имат местните власти за развитието на регионалните икономики, за подобряване на инфраструктура, за разкриване на нови работни места. Самите кметове са наясно, че за да се развиват местните икономики, хората трябва да имат поминък. За целта е необходимо да бъдат по-активни на ниво икономическа политика.

Голяма община

haskovo

Община Хасково стартира проект за изграждане на околовръстен път Хасково. В бюджет 2022 са отделени средства за предпроектните проучвания, за различните видове планове, както и за последващ работен проект на околовръсния път. В бюджета са заложени 300 000 лв. за проекти на 27 пътища от общинската пътна мрежа.

Станислав Дечев - Хасково
50.00%
plovdiv

C цeлeнacoчeни дeйcтвия пpeз изминaлитe гoдини днec втopият пo гoлeминa гpaд в Бългapия e eдин oт нaй-гoлeмитe индycтpиaлни цeнтpoвe в Югoизтoчнa Eвpoпa. Гpaдът пpивличa инвecтитopитe, нe caмo зapaди пътнaтa и ĸoмyнaлнa инфpacтpyĸтypa, ĸoятo пpeдлaгa, нo и cъc coциaлнaтa тaĸaвa. Kлъcтepният пoдxoд, бизнec cpeдaтa, пyбличнo-чacтнoтo пapтньopcтвo пpeвpъщaт Πлoвдив и пo-ĸoнĸpeтнo "Tpaĸия иĸoнoмичecĸa зoнa" (TИЗ) в пpeдпoчитaнo oт инвecтитopитe мяcтo зa paзвивaнe нa бизнec. Πpeдпpиятия, тъpгoвcĸи и лoгиcтични бaзи в TИЗ ca изгpaдили някои от големите cвeтoвни лидepи. B TИЗ ca и eдни oт нaй-yмнитe фaбpиĸи в Eвpoпa.

Здравко Димитров - Пловдив
43.18%
kazanluk Над 40 милиона лева е стойността на мащабен проект, който ще подобри водоснабдяването в Казанлък.  Проектът ще се осъществява по три основни направления. Сред тях е подмяна на 25 километра водопреносна мрежа в централната градска част в Града на розите. Там се предвижда и реконструкция на около километър и половина от канализационната мрежа. След като подмяната на тръбите приключи, в района ще бъдат обособени три зони за управление. Ще бъдат монтирани "умни" водомери. 
Галина Стоянова - Казанлък
6.82%
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist