Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Коледният дух”! Малка

8
СПОДЕЛЯНИЯ
99
ПРЕГЛЕДА
Анкетата е приключила

Малка община

Всяка година в град Трън се украсява жива Коледна елха. Тя се слави и като една от най-високите. Около 500 метра са светещите гирлянди, които са част от коледната украса в центъра на града. Гирляндите с лампички са монтирани на парковите лампи на площад "Владо Тричков", по част от фасадата на народно читалище "Гюрга Пинджурова-1895" и на край шадравана. Светещи гирлянди са монтирани и във фоайето на читалището, както и по огромната коледна елха до хотел "Ерма". Коледните топки на елхата пък наброяват над 100. Поставени са с помощта на 30-метрова вишка. Към украсата са добавени и още елементи – светещ снежен човек, LED еленчета, шейна с подаръци, мини елхички.
Цветислава Цветкова, Трън
49.16%

Коледната елха в Трявна засия в пълния си блясък! И тази година, с наближаването на един от най-светлите християнски празници, коледното дръвче с височина 7 метра, бе поставено и красиво украсено на обичайното за това място – площад “Капитан дядо Никола” пред емблематичната за Трявна Часовникова кула. Запалването на празничните светлини, което е и завършващият акцент от Коледната украса на елхата, всяка година се превръща в празник за жители и гости на града.  Общината организира и конкурс за коледна украса „Магията на Коледа в Трявна“. 

 

Силвия Кръстева, Трявна
41.08%
На площад "Йордан Радичков" в Берковица грейнаха светлините на коледната елха. Тази година Дядо Коледа специално бе изпратил пощенска кутия за писма, в която малчуганите нетърпеливо и с вълнение пускаха своите писма с най-искрени желания. Общината организира и конкурс на тема „Коледната магия завладява Берковица“. Авторът на снимките, събрали най-много харесвания във фейсбук страницата на общината, ще получи награда от 300 лв.
Димитранка Каменова, Берковица
9.76%

Свързани Статии

Следваща Статия
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist