Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Коледният дух” Средна!

8
СПОДЕЛЯНИЯ
Анкетата е приключила

Средна община

С много настроение, приповдигнат дух и фойерверки пред очите на хиляди бяха запалени светлините на най-голямото украсено Коледно дърво в Европа, грейна с нова украса. Елхата е с височина 28.5м. и е обявена за най-високото живо Коледно дърво в Европа. Тази година тя е украсена с 60 нови светещи топки, 30 светещи капки, над 120 метра блицове и близо 3 000 метра светещи стрингове. Автентични сурвачки и обичаи бяха подготвили от читалищата в общината в специално организирания за това кът наречен „Коледа при баба”.
Иво Димов, Димитровград
66.33%
С традиционното обратно броене и тази година бяха запалени светлините на коледната елха в Нова Загора. Те засияха тържествено в присъствието на много граждани и деца, сред които беше кметът на Община Нова Загора Николай Грозев, заедно с целия си екип. Празничната атмосфера от Бъдни вечер се пренесе пред Спортна зала „Младост“ с най-талантливите коледари - момчетата от Формация „Димитров“. „Многожелани гости, предвестници на благи дни и край на дълги пости", със силата да носят здраве и успех, те поднесоха своя обреден танц и благословии. До красивата и цветна елха, пожеланията си за следващата година отправиха и прекрасните деца от Театрална школа „Тракия вижън“. 
Николай Грозев, Нова Загора
30.99%
За поредна година Велинград спази традицията тържествено да бъдат запалени светлините на коледното дръвче. На пл. „Николай Гяуров”, където всички присъстващи се насладиха на прекрасния момент. Участие в празничната програма взеха Ивана Цвеева, Александрина Тожарова, Калоян Прегьов, ДЮВИШ „Звънче”, КСТ „Импулс- Велинград – 2002”, ВГ „Караоке” и рок формацията при ИСУ „Васил Левски” „GMM”. Децата изпълниха площада с празнично настроение и много усмивки за обратното броене и запалването на светлините.
Костадин Коев, Велинград
2.67%

Свързани Статии

Следваща Статия
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist