Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Коледният дух” Голяма!

8
СПОДЕЛЯНИЯ
Анкетата е приключила

Голяма община

14-метровата елха засия и краси в Благоевград, както и коледните светлини, с които е украсен градът. Областният център грее в хиляди коледни багри. Концерт даде началото на Коледно-новогодишната програма, неповторимата актриса Мая Бежанска доказа, че „Коледата е възможна“! С много еуфория, смях и талант, великолепната актриса допринесе за коледния дух и доброто настроение!

Илко Стоянов, Благоевград
56.19%
Десетки деца и техните родители тази вечер дойдоха в центъра на Видин за запалването на светлините на 8-метровата елха. Популярни коледни мелодии, в изпълнение на Градския духов оркестър, огласиха площад „Бдинци“. В момента, в който коледната украса заблестя, пищна заря освети небето над Видин. Площад „Бдинци“ е празнично осветен от над километър и половина лампички, още над 500 м лампички са поставени в градската градина. Един от новите елементи е красивата светеща сфера, която е поставена на централния площад. Тя е направена от рециклирани материали и е изработена от служителите на Общинско предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство“. 
Цветан Ценков, Видин
42.15%

И тази година украсата в града е дело на изключителния художествен екип на отдел "Култура и духовно развитие" при Община Кюстендил в лицата на Евгени Паунов и Георги Бенгаров. Запалването на светлините бе предавано на живо във фейсбук. Едновременно със запалването на коледната елха грейнаха светлините по пешеходната алея, в парк “Галерия” и градинките в центъра на града. Коледната програма в града включа и редица други прояви.

Петър Паунов, Кюстендил
1.66%

Свързани Статии

Следваща Статия
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist