Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Проекти и инвестиции”! Малка

8
СПОДЕЛЯНИЯ
99
ПРЕГЛЕДА
Анкетата е приключила

Малка община

Тази година бюджетът нан община Козлодуй е насочен към подобряване на инфраструктурата, околната среда, социалните услуги, младежките дейности, спорта, бита и традициите на населението. Подобряване на сигурността на гражданите, грижа за пенсионерите и хората от неравностойно положение. Годишният бюджет е балансиран в общ размер от 30 849 917 лв., в това число делегирани от държавата дейности – 17 388 927 лв. и местни дейности – 13 460 990 лв. В бюджета са заложени средства за цялостно асфалтиране в град Козлодуй; за облагородяване и изграждане на детски и спортни площадки в жилищните квартали и населените места. Община Козлодуй участва в проекти и за внедряване на енергийна ефективност в детските градини по населените места.
Маринела Николова, Козлодуй
56.61%
Започва изграждането на първия ритейл парк в Чирпан. Проектът ще се осъществи на 8 декара терен, в това число паркоместа и зелени площи, разгърнатата застроената площ ще е около 5 декара. Изграждането му ще започне през месец май и ще продължи между четири и шест месеца. Четири големи търговски вериги ще бъдат разположени в новия модерен комплекс на един етаж. В близост до новия търговски обект в Чирпан общината планира да изгради спортна зала с малък басейн. Те ще са върху терен до Парк „Теньо Стоилов“.   
Ивайло Крачолов, Чирпан
38.68%
През 2022 г. в Болярово започва изпълнението на проекти с европейско финансиране на стойност над 5 млн. лева. Те включват изграждането на комплекс за интегрирани услуги за малцинствата в Болярово и подмяната на водопроводната мрежа в най-голямото село в общината – Стефан Караджово. В общината предстои да бъдат реализирани също проекти за ремонти на улици, тротоари, читалища, училището в Стефан Караджово. Осигурени са и европейски средства за изграждане на детски и спортни площадки. 
Христо Христов, Болярово
4.71%

Свързани Статии

Следваща Статия
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist