Гласувайте за „Кмет на месеца” на тема „Проекти и инвестиции”! Голяма

8
СПОДЕЛЯНИЯ
99
ПРЕГЛЕДА
Анкетата е приключила

Голяма община

Община Хасково стартира проект за изграждане на околовръстен път Хасково. В бюджет 2022 са отделени средства за предпроектните проучвания, за различните видове планове, както и за последващ работен проект на околовръсния път. В бюджета са заложени 300 000 лв. за проекти на 27 пътища от общинската пътна мрежа.

Станислав Дечев - Хасково
50.00%

C цeлeнacoчeни дeйcтвия пpeз изминaлитe гoдини днec втopият пo гoлeминa гpaд в Бългapия e eдин oт нaй-гoлeмитe индycтpиaлни цeнтpoвe в Югoизтoчнa Eвpoпa. Гpaдът пpивличa инвecтитopитe, нe caмo зapaди пътнaтa и ĸoмyнaлнa инфpacтpyĸтypa, ĸoятo пpeдлaгa, нo и cъc coциaлнaтa тaĸaвa. Kлъcтepният пoдxoд, бизнec cpeдaтa, пyбличнo-чacтнoтo пapтньopcтвo пpeвpъщaт Πлoвдив и пo-ĸoнĸpeтнo "Tpaĸия иĸoнoмичecĸa зoнa" (TИЗ) в пpeдпoчитaнo oт инвecтитopитe мяcтo зa paзвивaнe нa бизнec. Πpeдпpиятия, тъpгoвcĸи и лoгиcтични бaзи в TИЗ ca изгpaдили някои от големите cвeтoвни лидepи. B TИЗ ca и eдни oт нaй-yмнитe фaбpиĸи в Eвpoпa.

Здравко Димитров - Пловдив
43.18%
Над 40 милиона лева е стойността на мащабен проект, който ще подобри водоснабдяването в Казанлък.  Проектът ще се осъществява по три основни направления. Сред тях е подмяна на 25 километра водопреносна мрежа в централната градска част в Града на розите. Там се предвижда и реконструкция на около километър и половина от канализационната мрежа. След като подмяната на тръбите приключи, в района ще бъдат обособени три зони за управление. Ще бъдат монтирани "умни" водомери. 
Галина Стоянова - Казанлък
6.82%

Свързани Статии

Следваща Статия
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist