“Кмет на месеца” за месец май на тема „Пролетно почистване” Голяма

8
СПОДЕЛЯНИЯ
Анкетата е приключила

Голяма община

Тази година инициативата „Пролетно почистване 2021“, организирана от Община Габрово, продължава цели две седмици - от 7 до 20 май 2021г. Община Габрово осигурява чували и ръкавици за всички регистрирани участници. Снимки „преди“ и „след“ почистването се публикуват на сайта на Общината, за да се покаже добрият пример.

Таня Христова, Габрово
62.16%

Пролетното почистване в София е разделено на два етапа. Първият от тях бе от 26 до 30 април, когато се почистват нерегламентирани сметища с помощта на фирми-спонсори. Вторият етап, от 17 до 23 май, е под мотото „Да подготвим града ни за лятото“ и в него се включват граждани, за почистване на паркове, градинки и крайградски пространства. Столичен инспекторат подпомага с консумативи /ръкавици и чували/ и логистика всяка гражданска инициатива по почистване на градинки и околни пространства.

Йорданка Фандъкова, София
24.32%

С почистване на пътя от с. Дебръщица до хижа "Добра вода" от дървета, клони и храсти, пречещи на видимостта на водачите на автомобили, започнаха дейностите по почистването в Пазарджик. Във втория етап от него - акцията "По-чист, по-зелен и цветен Пазарджик", жителите получават като подарък разсад за цветя или фиданки срещу предадени преработваеми отпадъци.

Тодор Попов, Пазарджик
13.51%

Свързани Статии

Следваща Статия
Реклама

Нужна ли е смяна на политическия модел?

Реклама

Добре дошъл отново!

Влезте в профила си по-долу

Изтеглете паролата си

Моля, въведете потребителското си име или имейл адреса си, за да зададете отново паролата си.

Add New Playlist